Показать сообщение отдельно
Старый 31.01.2008, 23:58   #19 (permalink)
Neon
TRUE member

Вес репутации: 0 Neon пока неопределено
Отправить сообщение для Neon с помощью ICQ
от незнаю чому тут нема комента Gangsta(бо мені прийшло повідомлення на мило про цей пост):
"Навчіться для початку кататися а потім говоріть про бренди. Яка н***й різниця в чому падати. А то накуплять речей і тільки язиками тріпають які вони круті а при першому виїзді на гору стає все ясно....
Райдер магазин в якому висять три пари штанів і три куртки, і то гамно яке не продається в Києві. Дилер не наш Райдер а київський, там і є номальний магазин, а у нас у Львові жлобська пародія на магазин.
Бумеранг єдиний магазин який хоть шось робить для розвитку сноубордингу. А фразу ЯК ДЛЯ ТЕБЕ люблять по моєму всі, її говорять тому шо у нас у Львові одні жлоби, які торгуються за кожну копійку. Бумеранг є дилером 686, Palmer, Osiris, Sugar, Creme. І товар приходить вчасно, а не як в гнилому Райдері. І це перший магазин у Львові які не жаліє речей для спонсорської підтримки. Доречі два скейтера перейшли з команди Райдера в Бумеранг тому шо Райдер зажав навіть дошки для них, просто давав скидку.
Але спочатку як тріпатись про магазини НАВЧІТЬСЯ КАТАТИСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!"

я з ним частково погоджуюсь, нарахунок жлобства ітдітп... а от на рахунок норм шмоток для чайників ні... хоча цей пост тут малось оффтоп, але то не головне.

головне те що в одному магазині всього не купиш... і неможна говорити який кращий... ось я наприклад, куртку купував в команчеро, штани в бумерангу, шолом в екстрім стайлі. в одному магазині цього всього не купиш... хоча в кожному з них прдставлені до вибору і штани і куртки і шоломи ітдітп... але завжди в одному магазині небуде всього чого ти хочеш... на мою думку питання про накращий магазин є дещо некоректним... але це тільки моя думка

pro100eXtreme team
Neon вне форума   Ответить с цитированием